HUREN VAN DE ZAAL HET LEEUWENKWARTIER

 

Op zoek naar een schitterende lokatie voor uw vereniging, stichting, bedrijfsreceptie, vergadering of presentatie? Overweeg dan eens onze zaal "het Leeuwenkwartier". De zaal is uitgerust met tal van faciliteiten en voorzieningen. De zaal is niet te gebruiken door particulieren en is niet geschikt voor feesten en partijen.

Wat huurt U?
U huurt het gebruik van de zaal, de keuken, de toiletten (4 gedeeld met de speeltuin, 1 MiVa) in het gebouw Leeuwenkwartier. De zaal biedt ruimte aan ongeveer 60 personen. De zaal wordt onbeheerd verhuurt door middel van een electronisch toegangspas waardoor u uw bijeenkomst in alle privacy kan houden. In koffie en thee wordt voorzien door een automaat. Het in 2012 gebouwde Leeuwenkwartier is van veel gemakken voorzien. De zaal is niet te huur door particulieren of voor (kinder-) feestjes. De speeltuin is standaard NIET bij de huur inbegrepen maar kan eventueel wel worden bijgehuurd.

 

Wat is er aanwezig ?
Een volledige lijst treft u als bijlage aan bij de huurvoorwaarden die u kunt downloaden. U heeft een zaal en een keuken voor uzelf. Tijdens de openingsuren deelt u de toiletten met de bezoekers van de speeltuin.Standaard is in de huur betrokken:
- de zaal, met 28 tafels en 70 stoelen;
- 2 koelkasten waarvan 1 voorzien van diepvriezer;
- keuken met inductiekookplaat en combi-magnetron
- koffiezetter met diverse soorten koffie, thee en chocolademelk.
- grote borden, gebaksbordjes, bestek, wijn- frisdrank en bierglazen, kopjes,
- vaatwasser

- beamer.
- geluidsinstallatie

 Wie kan er huren?
Verhuur kan plaatsvinden aan welzijnsorganisaties, stichtingen, verenigingen, organisaties, enzovoorts. Ook organisaties zonder KvK die een clubje willen beginnen zijn welkom. Dit zijn organisaties die normaal gesproken geen gebruik zouden maken van een horeca voorziening. De beheerder beslist of uw organisatie onder de doelgroep valt of niet. Verhuur aan particulieren van het Leeuwenkwartier is niet mogelijk. Het Leeuwenkwartier is niet geschikt voor (kinder-) feestjes.

 

Kan ik daar alles doen ?
Nee, er zijn voorwaarden aan het gebruik van de zaal. Ook moet u gewoon voldoen aan de wettelijke regels die er gelden (oa gemeentelijke vergunningen). Commerciele activiteiten zijn bijvoorbeeld niet toegestaan. 

 

 Wat kost het ?
Het huurtarief is inclusief alle bovengenoemde attributen; u betaald dus niet extra voor koffie of een beamer.
Het tarief start vanaf euro 47,50 voor 4 uur en is afhankelijk van het soort organisatie, de frequentie van huren, de tijden, het aantal mensen enzovoorts.
Ook is er een vergadertarief (max 10 personen inclusief koffie) voor euro 30,00. 

 

U wilt het Leeuwenkwartier huren; hoe nu verder ?
1. lees eerst ERG GOED de voorwaarden. Kunt u daaraan voldoen dan...

2. kijkt u op de agenda of uw dag nog vrij is....*1
3. Vraag tijdig om een offerte via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  Leveranciers ? 

Heeft u iets specifieks nodig? Vraag het! Voor die zaken die wij niet op voorraad hebben werken wij regelmatig samen met "jouw event partners" uit Hulst (www.jouweventpartners.nl). 

 voor al uw activiteiten, digital signing of assistentie bij uw evenement

             Voor al uw BBQ spullen en koude schotels

           Voor al uw drank; volle verpakkingen mogen retour

 

 

Aanvullende gegevens